Woonaccent Makelaars Combideal | Woonaccent Emmeloord

Combideal: Verkopen, aankopen en hypotheek afsluiten in éénCombideal 4

Verhuisplannen?

Heb je verhuisplannen? Leuk! De markt is weer volop in beweging. Ga je eerst je huidige woning verkopen of ga jij eerst jouw droomhuis aan de haak slaan? In deze markt staan woningen weer iets langer te koop, waardoor jij niet op voorhand al direct hoeft aan te kopen. Dat wil niet zeggen dat je nu vooraan in de rij staat als je een woning wilt aankopen. Deze onzekere factoren zijn lastig, maar onze makelaar weet raad. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander en kijken graag mee wat in jouw situatie slim is. Als wij jou tijdens het complete aan- en verkoopproces mogen bijstaan, profiteer je bovendien van onze all-in combideal.

Totale ontzorging: koop, verkoop en hypotheek op één plek!

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je bij de verkoop van je huidige woning, bij de aankoop van een nieuwe woning en ook bij het afsluiten van een hypotheek. We kennen jouw situatie goed, waardoor we uitstekend kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften. Wanneer je van Woonaccent Emmeloord minimaal 2 diensten afneemt, kun je gebruik maken van de stapelkorting. Voor iedere dienst die wordt afgenomen krijg je €250,- stapelkorting, dus als je de 3 diensten bij ons afneemt krijg je in totaal €750,- korting.

Deze voordelen wil je niet missen:

  • Praktische timing: wij sluiten de aan- en verkoop op elkaar aan. Je verhuist maar één keer. We stemmen de passeerdata en voorbehouden op elkaar af.
  • All-in: wij ontzorgen je volledig.
  • Met een heldere opbrengstverwachting weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.
  • Wij bereiden de verkoop volledig voor, waarbij we rekening houden met de tijdstermijn voor de aankoop.
  • Extra voordeel: een flinke korting op ons tarief. Bespaar honderden euro’s!

Waarom kiezen voor de all-in combideal?

Tijdens het hele aankoop- en verkoopproces maar één aanspreekpunt en partner

Als je gebruik maakt van de combideal van Woonaccent Emmeloord, begeleidt één van onze makelaars je gedurende het hele proces. Je hebt dan één aanspreekpunt en partner. Bij de aankoop zorgt de makelaar ervoor dat je tegen de best haalbare condities aankoopt en bij de verkoop wordt de hoogst haalbare koopsom gerealiseerd. Een woning aankopen en verkopen is geen alledaagse bezigheid voor je, dan is het erg fijn dat je een vertrouwenspersoon hebt die voor je klaar staat, jou door en door kent en jouw wensen en belangen op de juiste manier behartigt.

In één keer klaar voor verkoop, aankoop en hypotheek!

Met de all-in combideal van Woonaccent Emmeloord ben jij in één keer klaar voor de verkoop van je woning, aankoop van je droomwoning én het afsluiten van je hypotheek. Als je liever jouw woning in de stille verkoop zet terwijl wij op zoek gaan naar je droomhuis, is dat uiteraard ook mogelijk. Met stille verkoop kunnen wij alvast de interesse peilen in je woning, voordat je het definitief wilt verkopen.

Tot wel €750,- korting!

Door de stapelkorting van €250 korting per dienst, kun je tot wel €750,- korting krijgen! Naast het aankopen en verkopen van je woning, kun je bij Woonaccent Emmeloord ook terecht voor het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast geven we ook gratis en vrijblijvend hypotheekadvies. Wil je meer weten over onze hypotheken of over de combideal? Neem dan gerust contact op met een van onze makelaars.

Deze actie is geldig tot 1 juli 2023!

Combideal 5

Direct van alle voordelen van de all-in combideal genieten?

Neem contact op met onze makelaar via 0527 - 62 06 02 of via emmeloord@woonaccent.nl

De makelaar van Woonaccent Emmeloord kijkt graag samen met jou naar de beste mogelijkheden voor de verkoop van je huis en de aankoop van jouw droomhuis.

Meer informatie of direct een afspraak inplannen? Laat hieronder je gegevens achter:

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars