Mijn favorieten

 


Woonaccent, jouw makelaar in Emmeloord e.o.


 

Op 3 januari 2005 is Woonaccent Makelaars Emmeloord gestart. Inmiddels heeft de vestiging een stevige groei doorgemaakt en is actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering van hypotheken en bieden wij een groot aantal nieuwbouwprojecten aan. Op onze hypotheekafdeling krijg je voor een zeer concurrerend tarief de beste hypotheek. In ons nieuwbouwaanbod staan o.a. een groot aantal projecten in Emmelhage. 

 

Maak kennis met onze mensen voor huizenWoonaccent Emmeloord staat voor je klaar!

Dit is het team van Woonaccent Makelaars Emmeloord. Wij staan klaar voor jouw verhaal en jouw situatie. En bovenal: jouw woonwens. Welke behoeftes bepalen de keuzes die jij maakt? We willen je graag persoonlijk leren kennen. Pas als wij je echt leren kennen, kunnen we je een dienstverlening bieden die bij je past en waar je echt wat aan hebt.

Loop eens binnen of maak een afspraak...Je bent van harte welkom!  
Woonaccent Emmeloord is deel van een franchise
Waarom Woonaccent Makelaars Emmeloord?


  NVM-makelaar op zichtbare A-locatie in het centrum van Emmeloord
  Woonaccent heeft al meer dan 10 jaar makelaardij ervaring in Emmeloord en omgeving
  Veel aandacht voor persoonlijke wensen 
  Duidelijke 6-stappenbegeleiding
  Goede prijs/kwaliteitsverhouding 
 Actief op social media 

   
Het belangrijkste is echter of je een klik hebt met jouw makelaar. Of hij jouw wensen en situatie begrijpt en hier ook juist op inspeelt. Dat snappen wij en daarom willen wij altijd eerst vrijblijvend een keer kennismaken.

Vul het formulier hieronder in dan maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ons ook direct bereiken via 0527-620602. 


                                               

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring