Mijn favorieten

 


Gratis waardebepaling en verkoopindicatie!

 


Wat is jouw huidige huis waard? Wij weten het...

Je wilt graag je huis in de regio Emmeloord verkopen? Dit begint bij het bepalen van de correcte waarde van de woning. Daarna gaan we na wat een reële vraagprijs is. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo prettig te kunnen vertrouwen op kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen. 


Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat hij daar aantreft in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Hij zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:
 

  De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  De staat van onderhoud van het huis
  Kansen tot verbetering van de woning 
  Evt. mogelijkheden tot restfinanciering 


 

Wil je in plaats van een grondige waardebepaling een indicatie van de waarde van jouw woning per e-mail ontvangen? Klik dan hier voor een waarde-indicatie via e-mail.>


+ gratis verkoopindicatie

Aan de hand van de eerder genoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit, waarin onder andere mogelijkheden worden benoemd om de verkoopwaarde te verhogen.

Wil je een waardebepaling + verkoopindicatie aanvragen? Maak dan een keuze uit A,B of C en vul je keuze bij het opmerkingenveld van het formulier onderaan de pagina in.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring