Mijn favorieten

 

Een deskundige taxatie Laat je uitvoeren door Woonaccent Makelaars Emmeloord

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten. Er zijn echter ook andere motivaties om een huis te taxeren, zoals bijv. voor het verdelen van de inboedel wanneer een familielid overlijdt of wanneer men gaat scheiden. Een taxatie kan ook worden uitgevoerd om erachter te komen wat de waarde is van een woning, om daarmee de vraagprijs vast te stellen, maar ook wanneer men een grondige verbouwing heeft gedaan is een taxatie nodig om de waarde opnieuw te bepalen.

Wat de reden ook is, de makelaars van Woonaccent Emmeloord zijn gecertificeerd taxateurs die in elke situatie een professioneel en zorgvuldig onderbouwd taxatierapport opleveren. Daarnaast rekenen wij hier een vaste prijs voor en niet meer. Maak nu een afspraak voor een taxatie en wij bellen je binnen 1 werkdag terug. 

 

taxatie huis emmeloord
 
 

Taxatie noordoostpolder
huis taxeren in emmeloordVeelgestelde vragen 


Moet ik naast een taxatie nog een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Een taxateur bepaalt de actuele waarde van je huis en heeft tevens een signaalfunctie. De taxateur kijkt naar de onderhoudsstaat en de algemene kwaliteit van de constructie en het constructiemateriaal. Als er sprake is van bouwkundige gebreken zal de taxateur dit signaleren en aangeven dat er verder onderzoek nodig is door een bouwkundige. 


Wanneer is een taxatierapport valide?

Een taxatierapport is valide wanneer het is opgesteld door een taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut, zoals bijv. het NWWI, Taxateurs Uni of TVI. Door deze instituten weet je zeker dat de taxatie volgens uniforme richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers eisen een valide rapport door een gecertificeerd taxateur. Woonaccent Makelaars Emmeloord is aangesloten bij het NWWI.
 

Waar wordt allemaal naar gekeken bij een taxatie?

Bij een taxatie neemt onze makelaar de woning op, hij kijkt o.a. naar de onderhoudsstaat, het bouwtype, de inhoud en oppervlakte, het constructiemateriaal, isolatie en de ligging van het huis. In principe worden alle aspecten die van invloed kunnen zijn op de waarde van de woning geanalyseerd in het taxatierapport. Dit rapport wordt opgesteld volgens de richtlijnen van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). 

Neem contact op 

Heb je een vraag die hier niet bij staat? We helpen je dan graag verder door je vraag te beantwoorden. Gebruik het onderstaande contactformulier om je vraag te stellen of een adviesgesprek aan te vragen. Of bel ons direct op 0527-620602

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring