Woonaccent Makelaars Bekijk alle nieuwbouwprojecten van | Woonaccent Emmeloord

Nieuwbouw Woonaccent Emmeloord


Project De Schout

8302 ET Emmeloord | Van € 249.500 tot € 269.950 v.o.n.

In De Schout kun je straks kiezen uit twee verschillende typen appartementen. Beide typen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer met douche, maar de indeling van de binnen- en buitenruimte verschilt. De appartementen aan de westgevel kijken uit over het heringerichte Kettingplein. De appartementen aan de oostzijde kijken uit richting de naastgelegen woonwijk. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Nieuwbouw de schout

Pijlkruid

8316 ND Marknesse | Van € 330.000 tot € 339.000 v.o.n.

In het nieuwe deel van Marknesse zullen deze prachtige woningen gebouwd worden op een A-locatie in de nieuwste wijk. De 4 woningen zullen gebouwd worden aan het water. Dat geeft de mogelijkheid om aan het water nog een steiger of terras te bouwen. Zo kun je heerlijk aan het water genieten van de zomerse dagen of met een bootje vanaf eigen steiger het water op. Er is zijn veel opties waar je uit kan kiezen en alles is bespreekbaar.

Nieuwbouw pijlkruid

Abel Tasmanpad vlek E

8302 TA Emmeloord | Van € 273.900 tot € 364.000 v.o.n.

Deze rijwoningen zijn nét weer even anders ontworpen als andere rijwoningen en dat maakt deze rijwoningen uniek. Een ideale gezinswoning die toekomst gericht gebouwd wordt. Geleverd met sanitair van Villeroy & Boch, standaard keuken inclusief aansluitpunten, volledig geïsoleerd, gasloos wonen, woning wordt verwarmd middels een warmwaterpomp inclusief boilervat, mechanische ventilatie, hoekwoningen met erker en eigen oprit en achtertuin op het zuiden.

Nieuwbouw Abel Tasmanpad vlek E

Abel Tasmanpad vlek D

8302 TA Emmeloord | Van € 328.000 tot € 334.000 v.o.n.

Deze rijwoningen zijn nét weer even anders ontworpen als andere rijwoningen en dat maakt deze rijwoningen uniek. Een ideale gezinswoning die toekomst gericht gebouwd wordt. Geleverd met sanitair van Villeroy & Boch, standaard keuken inclusief aansluitpunten, woonkamer met erker, volledig geïsoleerd, gasloos wonen, woning wordt verwarmd middels een warmwaterpomp inclusief boilervat en is voorzien van mechanische ventilatie.

Nieuwbouw Abel Tasmanpad vlek D

De Oude Bakkerij

8307 AV Ens | Van € 239.000 tot € 455.000 v.o.n.

Wonen in het oude dorpscentrum van Ens. Met één been in het verleden, de ander in de toekomst. Op de plek waar in 1950 Jan Plaizier als één van de eerste pioniers zijn bakkerij startte, komen nu 9 koopwoningen onder de projectnaam: ‘De Oude Bakkerij’. Een uitgebalanceerde combinatie van klassiek met modern; refererend aan de historische architectuur van De Delftse School, maar dan met alle comfort van nu.

Nieuwbouw de oude bakkerij

Kerkstraat

8315 Luttelgeest | Van € 469.484 tot € 489.425 v.o.n.

De Jozef Sterre der Zee kerk wordt getransformeerd tot een woongebouw voor vijf kerkwoningen. Naast deze markante kerk was een plek gereserveerd voor de bouw van een pastoriewoning. Deze is er uiteindelijk nooit gekomen. Met de herbestemming van de kerk komt deze plek ook definitief vrij. De kavel is gelegen tussen de voormalige school locatie die eveneens wordt her bestemd tot wonen.

Nieuwbouw kerkstraat

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars