Woonaccent Makelaars Huis taxeren, binnen 1 werkdag een afspraak | Woonaccent Emmeloord

Huis taxerenWaarom een taxatierapport?

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten. Er zijn echter ook andere motivaties om een huis te taxeren, zoals bijv. voor het verdelen van de inboedel wanneer een familielid overlijdt of wanneer men gaat scheiden.

Waardebepaling of taxatie?

Een taxatie kan ook worden uitgevoerd om erachter te komen wat de waarde is van een woning, om daarmee de vraagprijs vast te stellen, maar ook wanneer men een grondige verbouwing heeft gedaan is een taxatie nodig om de waarde opnieuw te bepalen.

Vaste prijs

Wat de reden ook is, de makelaars van Woonaccent Emmeloord zijn gecertificeerd taxateurs die in elke situatie een professioneel en zorgvuldig onderbouwd taxatierapport opleveren. Daarnaast rekenen wij hier een vaste prijs voor en niet meer.

Taxatierapport aanvragen

Maak nu een afspraak voor een taxatie en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Heb jij een taxatie nodig?

Ronald helpt je graag!

Neem gerust contact met Ronald op voor het taxeren van jouw woning. Je kunt contact opnemen door te bellen, mailen of onderstaande formulier in te vullen.

Afspraak inplannen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Misschien ben je alleen bekend met de verkoopdienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan.

Meer lezen

Als je een woning wilt kopen, is de eerste stap: nagaan wat je kunt lenen. Zodra je weet wat jouw budget is, kun je kijken welke type huizen je aanspreken.

Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars