Woonaccent Makelaars Huis verkopen Emmeloord | Woonaccent Emmeloord

Zet gratis je huis in de verkoop!

De lokale makelaar voor de hele Noordoostpolder. Waar je huis ook staat, het wordt verkocht voor de beste prijs. Plaats je huis gratis en risicoloos te koop met de 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
100% no cure, no pay
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Grootste online bereik
Met het verkoopplan specifiek voor jouw huis zorgen wij voor het grootste online bereik, ook buiten Emmeloord.
Vast, all-in tarief
Hebben wij je huis verkocht? Dan betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. (via de notaris).

Zet gratis je huis te koop!

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om. Woonaccent Makelaars Emmeloord is een sterke organisatie met maar één doel: jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Jouw verhaal en jouw woonwens zijn onze drijfveer. Samen gaan we voor het beste resultaat en dat doen we graag op een wijze die bij je past.

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo werkt het.

Of liever eerst een waarde-indicatie?

Eerdere verkoop ervaringen

10 Jeroen de Groot 30 mei 2024

Al meerdere keren goed geholpen door Woonaccent bij zowel aan als verkoop. Denken altijd met je mee, zijn goed bereikbaar en toegankelijk!

9.8 Rob Glas Pampuspad 9 17 apr. 2024

Zeer prettig contact. Neemt de tijd en is goed bereikbaar. Fijne begeleiding tijdens het gehele proces.

9.8 Rob Glas 16 apr. 2024

Zeer prettig contact. Neemt de tijd en is goed bereikbaar. Fijne begeleiding tijdens het gehele proces.
Deskundigheid - 10.0
Lokale marktkennis - 10.0
Prijs / kwaliteit - 9.0
...

10 S.Hermanns 05 apr. 2024

Ik ben enorm vriendelijk, deskundig en geduldig bij gestaan om mijn eerste huis te kopen. Altijd betrokken en reageren heel snel op vragen. Ik ben zo blij dat ik deze makelaar heb uitgekozen voor de...

8.0 Holtrop 04 apr. 2024

Prima begeleiding gehad bij de verkoop van onze woning. Mooie foto's en goede promotie van ons huis via de verschillende kanalen. Goed verkoopplan gemaakt, wat goed heeft uitgepakt.
Service en...

10 Anoniem Lange Voor 15 16 mrt. 2024

Alleen maar positief. Het hele traject onder leiding van Louw Korf klopte zoals we hadden afgesproken

10 Jordy Schouten Pilotenweg 20 a 09 feb. 2024

Verkooptraject is voor de 2e maal wederom soepel en netjes verlopen. Betrokkenheid van de makelaar is groot, dus de juiste informatie komt altijd jou kant op. Makelaar is zeker een aanbeveling!

10 Elien van Loosen 02 feb. 2024

Woonaccent Makelaardij in Emmeloord levert een professionele en betrouwbare service. We hebben ons huis in de verkoop gehad bij woonaccent. Het team heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in...

10 Simone Dekker-Weda 16 jan. 2024

De werknemers van Woonaccent staan altijd voor je klaar. Ze zijn erg klantvriendelijk en geen vraag is te gek. Als starters zijn wij fijn meegenomen in het proces van een huis kopen. Het proces van A...

10 Smit 04 jan. 2024

Zeer betrouwbare makelaars erg vriendelijk ze hebben me supergoed geholpen met een appartement zoeken in 1 dag had ik er 1 super blij mee 1000x bedankt Woonaccent Emmeloord
Service en begeleiding...

Hoe verloopt een verkooptraject?

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Gratis verkoopadvies

Of doe een gratis waardecheck

Online in de voorverkoop

Woonaccent Makelaars Emmeloord zorgt ervoor dat jouw huis online optimaal en sfeervol gepresenteerd wordt. Dit doen wij o.a. door professionele fotografie met 360 graden foto's in te zetten. Daarnaast presenteren wij jouw huis via woningvideo's en op Social Media.

Verkoopstylisten

Woonaccent Makelaars Emmeloord werkt samen met verkoopstylisten die de sterktes van elke ruimte tot zijn recht laten komen en jouw tips geven zodat je huis er op zijn best uitziet tijdens bezichtigingen.

Gratis verkoopadvies

Martin Wiersma WA Emmeloord

Vul je gegevens in

Wij maken het voor jou overzichtelijk!

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars