Woonaccent Makelaars Huis verkopen Emmeloord | Woonaccent Emmeloord

Huis verkopen Emmeloord

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om. Woonaccent Makelaars Emmeloord is een sterke organisatie met maar één doel: jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Jouw verhaal en jouw woonwens zijn onze drijfveer. Samen gaan we voor het beste resultaat en dat doen we graag op een wijze die bij je past.

Huis verkopen in 5 stappen

 • Altijd een gratis waardebepaling
 • De beste woningpresentatie
 • Actief en innovatief op Social Media
 • Persoonlijke begeleiding op basis van 5 stappen
 • Je kunt onze makelaars nu tijdelijk gratis uitproberen.

Alvast uitproberen?

Of liever eerst een waarde-indicatie?

Makelaar proberen?

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring als verkoopmakelaar in Emmeloord en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

  Verkoopmakelaar Emmeloord

  Online Woondossier
  Het verhaal over jouw woning is één ding. Hoe we met elkaar omgaan en communiceren is net zo belangrijk. Contact houden doen we op de manier die jij prettig vindt. Telefonisch, een appje, e-mail en jouw eigen online woondossier. Met dit woondossier kun je alle vorderingen bij de verkoop van jouw huis bijhouden wanneer jij wilt.
  De juiste koper vinden
  Na het voorbereiden en maken van het verkooppakket gaan we op zoek naar de kopers voor jouw huis! Via Funda, Social Media en andere kanalen genereren we een groot bereik waarbij we altijd de juiste koper vinden.
  Woningpresentatie
  De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om te zorgen dat jij op de beste manier mogelijk, jouw woning presenteert. Of dit nu met veel bombarie wordt gedaan of juist heel subtiel.

  Hoe verloopt een verkooptraject?

  Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

  Huis verkopen Emmeloord

  Of doe een gratis waardecheck

  Online in de voorverkoop

  Woonaccent Makelaars Emmeloord zorgt ervoor dat jouw huis online optimaal en sfeervol gepresenteerd wordt. Dit doen wij o.a. door professionele fotografie met 360 graden foto's in te zetten. Daarnaast presenteren wij jouw huis via woningvideo's en op Social Media.

  Verkoopstylisten

  Woonaccent Makelaars Emmeloord werkt samen met verkoopstylisten die de sterktes van elke ruimte tot zijn recht laten komen en jouw tips geven zodat je huis er op zijn best uitziet tijdens bezichtigingen.

  Laat je gegevens achter

  Weten wat jouw woning waard is?

  Teamfoto WA Emmeloord

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

  Wij maken het voor jou overzichtelijk!

  Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

  Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

  Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

  Vul je gegevens in

  Woonaccent Makelaars Emmeloord
  Onder de Toren 2
  8302 BT Emmeloord

  Back to top
  Woonaccent Makelaars