Woonaccent Makelaars De meest gekozen makelaar uit Emmeloord e.o. | Woonaccent Emmeloord

De meest gekozen makelaar van Emmeloord

Op 3 januari 2005 is Woonaccent Makelaars Emmeloord gestart. Inmiddels heeft de vestiging een stevige groei doorgemaakt en is actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering van hypotheken en bieden wij een groot aantal nieuwbouwprojecten aan. Op onze hypotheekafdeling krijg je voor een zeer concurrerend tarief de beste hypotheek. In ons nieuwbouwaanbod staan o.a. een groot aantal projecten in Emmelhage.

  0 +

  huizen in de verkoop

  0 +

  huizen verkocht afgelopen jaar

  0 +

  volgers op social media

  Teamfoto WA Emmeloord

  Kom gerust eens langs!

  Loop eens binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

  Maak kennis met onze mensen voor huizen

  Ronald Vissers

  Ronald Vissers

  Mede-eigenaar, RMT Makelaar/Taxateur

  Ronald Vissers

  Mede-eigenaar, RMT Makelaar/Taxateur
  Mede-eigenaar, RMT Makelaar/Taxateur en sportief op de fiets + achter de buis voor Formule 1 en voetbal. Makelen vind ik een pracht vak. Zeker binnen een kantoor als de onze. We zijn met z’n zessen gewoon heel erg fanatiek om het goed te doen. Dit heeft z’n uitstraling naar buiten waarvan ik denk dat wij de makelaardij toch een beetje anders kunnen maken dan gebruikelijk.
  Martin Wiersma

  Martin Wiersma

  Mede-eigenaar, Makelaar en gecertificeerd Financieel-/Hypotheekadviseur

  Martin Wiersma

  Mede-eigenaar, Makelaar en gecertificeerd Financieel-/Hypotheekadviseur
  Mede-eigenaar, Makelaar en gecertificeerd Financieel-/Hypotheekadviseur met als grote hobby: sport in de vorm van racefietsen, MTB-en (crossen in de bossen) en fitness. Heerlijk om naast het adviseren in mijn werk mijn kop leeg te maken met sport. Het is pure ontspanning alhoewel het er vaak hard aan toe gaat. In mijn werk vind ik de combi makelaardij en hypotheken prachtig. Van allerlei fiscale zaken op de hoogte zijn en dit over kunnen brengen op de klant.
  Anneloes Klein

  Anneloes Klein

  Erkend Financieel adviseur en Binnendienst

  Anneloes Klein

  Erkend Financieel adviseur en Binnendienst
  Dé administratieve spin in het web en gecertificeerd financieel-/hypotheekadviseur: Uitwerken van taxaties, administratie, hypotheek dossiers uitwerken en compleet maken + nog allerlei andere zaken binnen kantoor houdt mij wel bezig ja. Maar heerlijk hoor op kantoor met zulke collega’s. Ik geniet enorm van de lol die we samen hebben tussen het vaak serieuze werk door. Ik geniet ook erg van hobby’s als paardrijden en gewoon lekker wandelen of een mooi boek lezen.
  Louw Korf

  Louw Korf

  Commercieel Binnendienstmedewerker

  Louw Korf

  Commercieel Binnendienstmedewerker
  Dé commerciële duizendpoot. Ik durf van mijzelf te zeggen dat als ik ergens voor ga ik dit voor de volle 100% doe. Het zoeken van een woning voor een woningzoekende, het uitzoeken van informatie over wat dan ook binnen ons werk, terugbellen, Ik lees vaak in de reviews dat onze relaties dit erg waarderen en dat maakt mij trots op wat ik doe. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met voetbal op redelijk niveau, fitness en sinds kort heb ik een nieuwe hobby: mountainbiken in het bos; geweldig dit.
  Petra Zandhuis

  Petra Zandhuis

  Commercieel Binnendienstmedewerker

  Petra Zandhuis

  Commercieel Binnendienstmedewerker
  Hét eerste visitekaartje van de zaak. Van klanten hoor ik vaak dat ik zo aardig ben en vriendelijk overkom. Ik vind het belangrijk om alles netjes af te handelen. Op kantoor zorg ik voor de orde, dat is wel nodig met 4 mannen op kantoor. Het is gewoon dat ik ook echt zo ben, zaken op orde, correct zijn aan de telefoon en doen wat je beloofd. Ik doe best verantwoordelijk werk dus ik vind dit vrij normaal. In mijn eigen tijd zit ik graag met vriendinnen aan een wijntje of maak ik een bosrit te paard.
  Luc de Buck

  Luc de Buck

  ARMT Makelaar

  Luc de Buck

  ARMT Makelaar

  Dé jongste telg die het vak sneller leert dan gedacht.

  Met mijn 24 jaar merk ik (en Petra) toch een generatiekloofje met Martin en Ronald. Ik ga zelf nog wat vaker op stap en doe dingen die zij niet meer doen. Ik wil dan ook de jonge generatie benaderen op de manier hoe dat nu gaat. Op deze manier kunnen wij, als team, iedereen benaderen op de manier zoals ze dat willen. Dit plaatje klopt helemaal bij Woonaccent Emmeloord; vlot, dynamisch, nieuw, vooruitstrevend op een manier die past. Heerlijk dat ze mij die mogelijkheid en verantwoording geven om dit te doen. Daarnaast vind ik het erg leuk om met mijn maten op stap te gaan en te voetballen!

  Makelaar in Emmeloord

  Krachtige Social Media
  Je krijgt maar één kans om een goede indruk achter te laten. Daarom zetten wij onze Social Media in om een groot publiek te bereiken, hiermee vergroten wij de kans dat jouw woning onder de aandacht komt bij misschien wel de nieuwe bewoners van jouw huis
  Groot in het klein zijn
  Ons makelaarskantoor bestaat uit een jong en relatief klein team. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is iedereen op de hoogte van jouw situatie. Ons doel is om volledig aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij gaan voor kwaliteit, met als hoofddoel een tevreden klant.
  Specialistisch topteam
  Met meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij Emmeloord en omstreken op ons duimpje. Geen wij of straat is ons onbekend. Ons topteam is een perfecte mix van ervaren deskundigen en jonge professionals. Dit is dé beste combinatie om jou te begeleiden naar de volgende stap.

  Waarom Woonaccent Makelaars Emmeloord?

  Een huis kopen is een grote stap. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de makelaar, zodat alles bespreekbaar is en je de juiste begeleiding krijgt.

  • NVM-makelaar op zichtbare A-locatie in het centrum van Emmeloord
  • Woonaccent heeft al meer dan 10 jaar makelaardij ervaring in Emmeloord en omgeving
  • Veel aandacht voor persoonlijke wensen
  • Duidelijke 6-stappenbegeleiding
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Erg actief op Social Media - met hele leuke content ;)

  Kom je binnenkort even langs?

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Emmeloord
  Onder de Toren 2
  8302 BT Emmeloord

  Back to top
  Woonaccent Makelaars