Woonaccent Makelaars Check de voordelen van een aankoopmakelaar | Woonaccent Emmeloord

Huis kopen EmmeloordHuis kopen

Misschien ben je alleen bekend met de verkoopdienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan. Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is. Daarnaast geven wij jou een overzicht van je mogelijkheden op financieel gebied, maar ook met betrekking tot het huidige woningaanbod.

Dit woonwensgesprek is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Kom eens langs! Als je zeker wilt zijn dat onze makelaars aanwezig zijn kun je hier meteen een adviesgesprek aanvragen via de button hieronder of via 0527 - 62 06 02.

Neem contact op met de aankoopmakelaar

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Het afgelopen jaar is de woningmarkt ontzettend aangetrokken. Wij zien dan ook dat het woningaanbod slinkt en dat er meer mensen interesse hebben in dezelfde huizen. Een aankoopmakelaar kan jou helpen die droomwoning in Emmeloord en omgeving toch te bemachtigen.

Benieuwd hoe?

Voordelen van een aankoopmakelaar

  • Een neutrale blik behouden tijdens bezichtigingen (laat zich niet beïnvloeden door emotie)
  • Als eerste weten welke nieuwe huizen er op de markt komen
  • Bouwkundige en juridische kennis
  • Ervaren in onderhandelingen
  • Zorgen voor de scherpste aankoopprijs
  • Professionele begeleiding
  • Voorziet in een professionele begeleiding gebaseerd op jouw situatie

Combideal: Verkoop, aankoop en hyptoheek in één, met 750,- stapel korting

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen.
Met onze combideal begeleiden wij je bij de verkoop van je huidige woning, bij de aankoop van een nieuwe woning en ook bij het afsluiten van een hypotheek. en krijg PER dienst 250,- korting.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Of misschien heb je meer behoefte aan:

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Meer lezen

Als je een woning wilt kopen, is de eerste stap: nagaan wat je kunt lenen. Zodra je weet wat jouw budget is, kun je kijken welke type huizen je aanspreken.

Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars