Woonaccent Makelaars Check de voordelen van een aankoopmakelaar | Woonaccent Emmeloord

Aankopen met een makelaar


Heb jij een huis gevonden waar je meer over wilt weten? Zit je goed op je plek maar begint het toch een beetje te kriebelen? Als je serieuze stappen wilt zetten met de aankoop van een huis is het belangrijk om te weten hoe je de beste deal kunt sluiten! Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Aankoopmakelaar Emmeloord

Altijd op de hoogte
Een aankoopmakelaar heeft als eerste toegang tot nieuwe huizen in de markt. Zo ben je altijd de eerste tijdens bezichtigingen.
Sterke onderhandelingen
Door bouwkundige en juridische expertise kan een aankoopmakelaar zorgen voor de beste onderhandelingen en scherpe prijzen.
Onbevooroordeeld
Tijdens bezichtigingen kijkt een aankoopmakelaar anders naar de woning dan dat jij waarschijnlijk doet.

Huis kopen

Misschien ben je alleen bekend met de verkoop dienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan. Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning.

Aankoop advies

Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is. Daarnaast geven wij jou een overzicht van je mogelijkheden op financieel gebied, maar ook met betrekking tot het huidige woningaanbod.

Gratis aankoopadvies

Gratis kennismaken

Dit woonwensgesprek is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Kom eens langs! Als je zeker wilt zijn dat onze makelaars aanwezig zijn kun je hier meteen een adviesgesprek aanvragen via de button hieronder of via 0527 - 62 06 02.

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

De afgelopen jaren is de woningmarkt ontzettend wisselend. Wij zien dan ook dat het woningaanbod de ene keer slinkt en dan weer toe neemt. Waar doe je goed aan en in welke situatie zitten we nu? Een aankoopmakelaar kan jou hier meer informatie over geven en je voorzien van het beste advies.

Benieuwd hoe?

Eerdere ervaringen

10 S.Hermanns 05 apr. 2024

Ik ben enorm vriendelijk, deskundig en geduldig bij gestaan om mijn eerste huis te kopen. Altijd betrokken en reageren heel snel op vragen. Ik ben zo blij dat ik deze makelaar heb uitgekozen voor de...

8.0 Holtrop 04 apr. 2024

Prima begeleiding gehad bij de verkoop van onze woning. Mooie foto's en goede promotie van ons huis via de verschillende kanalen. Goed verkoopplan gemaakt, wat goed heeft uitgepakt.
Service en...

10 Anoniem Lange Voor 15 16 mrt. 2024

Alleen maar positief. Het hele traject onder leiding van Louw Korf klopte zoals we hadden afgesproken

10 Jordy Schouten Pilotenweg 20 a 09 feb. 2024

Verkooptraject is voor de 2e maal wederom soepel en netjes verlopen. Betrokkenheid van de makelaar is groot, dus de juiste informatie komt altijd jou kant op. Makelaar is zeker een aanbeveling!

10 Elien van Loosen 02 feb. 2024

Woonaccent Makelaardij in Emmeloord levert een professionele en betrouwbare service. We hebben ons huis in de verkoop gehad bij woonaccent. Het team heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in...

10 Simone Dekker-Weda 16 jan. 2024

De werknemers van Woonaccent staan altijd voor je klaar. Ze zijn erg klantvriendelijk en geen vraag is te gek. Als starters zijn wij fijn meegenomen in het proces van een huis kopen. Het proces van A...

10 Smit 04 jan. 2024

Zeer betrouwbare makelaars erg vriendelijk ze hebben me supergoed geholpen met een appartement zoeken in 1 dag had ik er 1 super blij mee 1000x bedankt Woonaccent Emmeloord
Service en begeleiding...

10 R. van der Wiel 24 okt. 2023

Van top tot teen in de puntjes geregeld!
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

9.0 Marcel Willemsen 28 sep. 2023

Ik ben zeer goed geadviseerd, zeker als starter is dit heel prettig. Duidelijk en snelle communicatie. Vakkundig mensen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 9.0
Klantvriendelijkheid -...

10 Edwin de Buck IJsselmeerlaan 51 13 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.

Voordelen van een aankoopmakelaar

  • Een neutrale blik behouden tijdens bezichtigingen (laat zich niet beïnvloeden door emotie)
  • Als eerste weten welke nieuwe huizen er op de markt komen
  • Bouwkundige en juridische kennis
  • Ervaren in onderhandelingen
  • Zorgen voor de scherpste aankoopprijs
  • Professionele begeleiding
  • Voorziet in een professionele begeleiding gebaseerd op jouw situatie

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Ronald Vissers WA Emmeloord

Ook interessant naast het kopen van een huis

Als je een woning wilt kopen, is de eerste stap: nagaan wat je kunt lenen. Zodra je weet wat jouw budget is, kun je kijken welke type huizen je aanspreken.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Meer lezen

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars