Woonaccent Makelaars Gratis waardebepaling aanvragen | Woonaccent Emmeloord

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aanGratis waardebepaling Emmeloord

Je wilt graag je huis in de regio Emmeloord verkopen? Dit begint bij het bepalen van de correcte waarde van de woning. Daarna gaan we na wat een reële vraagprijs is. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo prettig te kunnen vertrouwen op kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen.

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt de Woonaccent makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat hij daar aantreft in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Hij zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Evt. mogelijkheden tot restfinanciering

Verkoopstrategie

Aan de hand van de eerder genoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit, waarin onder andere mogelijkheden worden benoemd om de verkoopwaarde te verhogen.

Plan een kennismaking in

Gratis waardebepaling en verkoopindicatie emmeloord

Onze dienstverlening ervaren?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars