Woonaccent Makelaars Daten = Weten | Woonaccent Emmeloord

Valentijnsactie

Plan een ‘date’ met de makelaars van Woonaccent Emmeloord Zo kom jij er snel achter wat jouw woning waard is en wat jouw verkoopkansen zijn in de huidige markt!
Op funda beoordeeld met: 8,1

Wat is de waarde van jouw huis?

Een reële vraagprijs
Als je jouw huis wilt verkopen dan moet je eerst weten wat de waarde is. En wat een reële vraagprijs is.

Eerst de waarde bepalen
Een waardebepaling is daarom de eerste stap naar een succesvolle verkoop van een woning.
En die krijg je altijd gratis van Woonaccent Makelaars Emmeloord.

Date met de Makelaar

Alles van elkaar willen weten, net als een eerste date
Een "date" of verkoopscan omvat echter meer dan alleen een waardebepaling. Hiermee geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet.

Waar jij hulp bij krijgt
De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht door middel van onze verkoopmiddelen en woningpresentatie.

Plan een date!

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de verkoopscan mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een date!

Vraag de gratis waardebepaling en verkoopscan aan

Eerste afspraak is waarde bepalen
Zodra we weten wat de waarde is van je huis, gaan we naar de volgende stap.

Verkopen of nog even wachten?
Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten.

Altijd vrijblijvend kennismaken
Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Hoe wil jij de eerste date aangaan?

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jou thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Speeddate
Ook voor een speeddate komt de makelaar bij je thuis. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na tien minuten staat onze makelaar weer buiten en komen we binnen 24 uur met een schatting van de waarde van jouw huis.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.

Wat onze klanten vinden

10 Jordy Schouten Pilotenweg 20 a 09 feb. 2024

Verkooptraject is voor de 2e maal wederom soepel en netjes verlopen. Betrokkenheid van de makelaar is groot, dus de juiste informatie komt altijd jou kant op. Makelaar is zeker een aanbeveling!

10 Elien van Loosen 02 feb. 2024

Woonaccent Makelaardij in Emmeloord levert een professionele en betrouwbare service. We hebben ons huis in de verkoop gehad bij woonaccent. Het team heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in...

10 Simone Dekker-Weda 16 jan. 2024

De werknemers van Woonaccent staan altijd voor je klaar. Ze zijn erg klantvriendelijk en geen vraag is te gek. Als starters zijn wij fijn meegenomen in het proces van een huis kopen. Het proces van A...

10 Smit 04 jan. 2024

Zeer betrouwbare makelaars erg vriendelijk ze hebben me supergoed geholpen met een appartement zoeken in 1 dag had ik er 1 super blij mee 1000x bedankt Woonaccent Emmeloord
Service en begeleiding...

10 R. van der Wiel 24 okt. 2023

Van top tot teen in de puntjes geregeld!
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

9.0 Marcel Willemsen 28 sep. 2023

Ik ben zeer goed geadviseerd, zeker als starter is dit heel prettig. Duidelijk en snelle communicatie. Vakkundig mensen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 9.0
Klantvriendelijkheid -...

10 Edwin de Buck IJsselmeerlaan 51 13 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.

10 Edwin de Buck 12 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.
Deskundigheid - 10.0
Lokale marktkennis - 10.0
Prijs / kwaliteit - 10.0
...

10 Mevr. Ana Taufer Pallasstraat 100 07 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

10 Ana Taufer 06 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

Gratis waardebepaling aanvragen

We komen graag bij je langs

Neem via het bovenstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.


Naar formulier

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars