Woonaccent Makelaars Nieuwbouw Project Atelier Zuiderkade | Woonaccent Emmeloord

Project Atelier ZuiderkadeEmmeloord

€ 257.000 tot € 365.000 v.o.n.

Opgeleverd
0 (0 beschikbaar) Aantal woningen
0
113 m² Gebruiksoppervlakte
55 m² tot 113 m²
2 Aantal kamers
2
55 m² Perceel oppervlakte
58 m²

Omschrijving

Aan de Urkervaart op de Zuiderkade!

Goed nieuws! De populaire Atelierwoning 6 is weer beschikbaar gekomen. Alle overige woningen zijn verkocht dus binnenkort wordt er al begonnen met de bouw.

• Nog maar 1 woning beschikbaar: nr 6
• Prijs: €273.000
• Woonoppervlakte: 55 m²
• Lichte woning met riante raampartijen en entresol
• Met zonnige tuin én balkon met uitzicht over het water
• Ligging op het zuidwesten
• Prognose oplevering: derde...

Aan de Urkervaart op de Zuiderkade!

Goed nieuws! De populaire Atelierwoning 6 is weer beschikbaar gekomen. Alle overige woningen zijn verkocht dus binnenkort wordt er al begonnen met de bouw.

• Nog maar 1 woning beschikbaar: nr 6
• Prijs: €273.000
• Woonoppervlakte: 55 m²
• Lichte woning met riante raampartijen en entresol
• Met zonnige tuin én balkon met uitzicht over het water
• Ligging op het zuidwesten
• Prognose oplevering: derde kwartaal 2023

Nabij het centrum wonen aan het water, op een locatie die historisch pionierschap en karakter uitademt. Dan kunt u met recht zeggen; ik woon uniek! Atelier Zuiderkade is een kleinschalig woongebouw bestaande uit 7 exclusieve woningen. Het bestaande gebouw wordt getransformeerd en verduurzaamd, met volledig behoud van de iconische uitstraling en riante raampartijen.

Alle woningen zijn uniek en vormen samen een duurzaam woongebouw. Elke woning heeft een A-label en is dus écht energiezuinig. Optioneel kan de woning gasloos gemaakt worden waardoor je een woning van de toekomst hebt. 
Door gebruik van entresols, vides en grote raampartijen zijn de woningen zeer ruimtelijk en licht. Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt en het is mogelijk om de meeste woningen levensloopbestendig te maken. Naast een gemeenschappelijke tuin, beschikt elke woning over een privé buitenruimte met zicht over het water en de groene omgeving. Dat is luxe wonen nabij het centrum!

Atelierwoning 1 t/m 4 heeft in de basis een badkamer op de begane grond. Het is ook mogelijk om een slaapkamer op de begane grond te maken waarmee de woning levensloopbestendig wordt. Wilt u een loftwoning creëren? Dan kan de entresol bij de woonkamer worden betrokken. Of ga voor een (extra) slaap- of werkkamer. De keuze is aan u. Richt uw nieuwe woning binnen de kaders van het ontwerp geheel naar eigen wens in.

COMFORTABEL & DUURZAAM
De vloeren, wanden en het dak van het pand worden hoogwaardig geïsoleerd en het glas wordt vervangen voor HR++ glas. Verder wordt elke woning voorzien van een nieuwe, zeer zuinige HR ketel, verwarmingssysteem, ventilatiesysteem en een aantal zonnepanelen op het dak. Energielabel A maakt de woning energiezuinig. Tevens kan er voor gekozen worden om compleet gasloos te wonen. 

EXCLUSIEF & RUIMTELIJK
Licht, luxueus, robuust, modern en uniek: zo wordt Atelier Zuiderkade omschreven. Alle woningen hebben een eigen buitenruimte, met zicht over het water en de groene omgeving. Woningen met royale ramen die voor een natuurlijke lichtinval en wijds uitzicht over de Urkse Vaart zorgen. In totaal realiseren we in het woongebouw 7 unieke woningen die in woonoppervlakte variëren tussen de 55 m² en 113 m² GBO.

KLEINSCHALIG & GENIETEN
De opzet van Atelier Zuiderkade is kleinschalig en intiem. Dat is fijn. Hier kent u de buren en de buren kennen u. Op het eigen terrein komt een gemeenschappelijke tuin met een picknickbank waar genieten centraal staat. Ontmoet hier uw buren of lees een mooi boek. Een unieke woonomgeving. Wonen aan het water in het centrum van Emmeloord met het prettige gevoel van geborgenheid. Het beste van twee werelden

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn volop beschikbaar rondom het gebouw. Wel zo fijn, midden in de stad! Ook beschikt het woongebouw over een aanlegsteiger voor de deur. Zo stapt u gemakkelijk op de boot en kunt u de schoonheid van het waterleven ervaren. Dat is uniek wonen, aan het water.

BERGINGEN
Elk appartement beschikt over een buitenpandige privé berging van circa 5 m². Deze berging kan ideaal gebruikt worden voor het stallen van uw fiets.

Bijzonder is ook de keuzevrijheid voor wat betreft de woningindeling. U kunt zowel kiezen voor een woning die gelijkvloers is, als voor een entresol verdieping waarmee een extra kamer kan worden gerealiseerd. Of kiest u voor een loftwoning door de ruimte open te houden? Mogelijkheden genoeg!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's Foto's (5)

Omgeving

CENTRAAL WONEN IN EMMELOORD
Atelier Zuiderkade heeft een perfecte ligging. Hier vindt u de kalmte van het water gecombineerd met de reuring van het centrum op loopafstand. Emmeloord is in alles de spil van de Noordoostpolder. De plaats is het voorzieningencentrum voor de gehele omgeving met onder meer het gemeentehuis, winkelstraat De Lange Nering, bibliotheek, het theater, het ziekenhuis, een overdekt zwembad en een golfbaan. Verbindingswegen stralen als een ster uit naar de dorpen die de...

CENTRAAL WONEN IN EMMELOORD
Atelier Zuiderkade heeft een perfecte ligging. Hier vindt u de kalmte van het water gecombineerd met de reuring van het centrum op loopafstand. Emmeloord is in alles de spil van de Noordoostpolder. De plaats is het voorzieningencentrum voor de gehele omgeving met onder meer het gemeentehuis, winkelstraat De Lange Nering, bibliotheek, het theater, het ziekenhuis, een overdekt zwembad en een golfbaan. Verbindingswegen stralen als een ster uit naar de dorpen die de stad omringen. Prachtige dorpen zoals Giethoorn, Blokzijl en Lemmer zijn zo te bereiken.

Wonen in Atelier Zuiderkade is uniek in vele facetten. Zo liggen de woningen aan het water, met een aanlegsteiger voor boten naast het woongebouw. Dat is uniek, zeker omdat het centrum van Emmeloord slechts op enkele minuten lopen ligt. Daarnaast is de architectuur, met de grote glazen gevels en het karakteristieke dak, opvallend te noemen. Het roept een industrieel ateliergevoel op. De toepassing van robuust hout en gebruik van kleur geven het woongebouw daarnaast ook een warme uitstraling.

Planning Project Atelier Zuiderkade

Projectfase: Opgeleverd
Nu
Start verkoop
mei 2022
Start bouw
december 2022
Start oplevering
juli 2023

Woningtypen

Atelierwoning 1 Atelierwoning 1 Atelierwoning 1 Atelierwoning 1 Atelierwoning 1

Atelierwoning 1

Benedenwoning
€ 363.000 tot € 363.000 v.o.n.
93 m² 93 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 2 Atelierwoning 2 Atelierwoning 2 Atelierwoning 2 Atelierwoning 2

Atelierwoning 2

Benedenwoning
€ 319.000 tot € 319.000 v.o.n.
80 m² 80 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 3 Atelierwoning 3 Atelierwoning 3 Atelierwoning 3 Atelierwoning 3

Atelierwoning 3

Benedenwoning
€ 329.000 tot € 329.000 v.o.n.
95 m² 95 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 4 Atelierwoning 4 Atelierwoning 4 Atelierwoning 4 Atelierwoning 4

Atelierwoning 4

Benedenwoning
€ 275.000 tot € 275.000 v.o.n.
81 m² 81 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 5 Atelierwoning 5 Atelierwoning 5 Atelierwoning 5 Atelierwoning 5

Atelierwoning 5

Benedenwoning
€ 257.000 tot € 257.000 v.o.n.
55 m² 55 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 6 Atelierwoning 6 Atelierwoning 6 Atelierwoning 6 Atelierwoning 6

Atelierwoning 6

Benedenwoning
€ 273.000 tot € 273.000 v.o.n.
55 m² 55 m² wonen
slaapkamers 2 kamers
Atelierwoning 7 Atelierwoning 7 Atelierwoning 7 Atelierwoning 7 Atelierwoning 7

Atelierwoning 7

Benedenwoning
€ 365.000 tot € 365.000 v.o.n.
113 m² 113 m² wonen
slaapkamers 2 kamers

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars