Woonaccent Makelaars Klantbeoordelingen | Woonaccent Emmeloord

Wij zijn trots op onze beoordelingen en dat laten wij graag aan je zien.



Dit vinden onze klanten

Bij Woonaccent Makelaars Emmeloord zetten wij alles op alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Deze beoordelingen laten wij natuurlijk graag aan je zien.

10 Sebastiaan Huijpen 06 sep. 2022

Fijn geholpen met verkoop huis en afsluiten nieuwe hypotheek.
Verbeterpunten: Geen
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

9.0 Van Faassen 05 sep. 2022

Fijne en snelle communicatie; je weet altijd waar je aan toe bent.
Verbeterpunten: Geen. Ga zo door!
Service en begeleiding - 9.0
Klantvriendelijkheid - 9.0
Voldoende kennis...

10 Annemarie van Wieren 16 jul. 2022

Fijne begeleiding tijdens de verkoop van ons huis, fijne overlegmomenten en er wordt goed geluisterd naar onze wensen! Kortom, enorme aanrader en zetten alle juiste hulpmiddelen in om je huis zo mooi...

10 Nick Procé 29 apr. 2022

Woonaccent heeft een hele goede service en je kunt met alle vragen bij ze terecht. Tijdens het bezichtigen kon Ronald ons alles vertellen wat wij wilden weten en tijdens het hypotheekadvies gesprek...

9.0 Gert leeftink 26 apr. 2022

Van harte aanbevolen door correcte benadering die veel vertrouwen biedt, communicatief sterk, klantvriendelijk en alle belangen afwegend om tot win-win voor alle partijen te komen
Verbeterpunten:...

10 Willy en Joop Wijnia 26 apr. 2022

Erg betrokken en veel kennis bij het verkopen van onze woning en afsluiten van de hypotheek. Laagdrempelig kantoor en nemen alle tijd voor vragen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 10.0...

10 Martin Veldman 19 feb. 2022

Veel keuze in vriendelijk personeel behulpzaam aanrader!!!

10 Jacco van de Wereld 14 feb. 2022

Woonaccent Emmeloord werkt netjes en snel. Martin wil ik speciaal benoemen is altijd bereikbaar en super enthousiast geweest.
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
...

8.0 Martin Veldman 31 jan. 2022

Veel keuze in vriendelijk personeel behulpzaam aanrader!!!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top

NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 oktober a.s. 11.00 - 15.00 uur

Bekijk huizen
Woonaccent Makelaars