Woonaccent Makelaars Terugstromers | Woonaccent Emmeloord
Zorgeloos wonen als je ouder wordt


Woonaccent Makelaars Emmeloord helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht.

Levensloopbestendig wonen

Het levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Deze woningen zijn zo voor je gemaakt dat je er op je oude dag nog heerlijk van kan genieten. Voel je veilig, en comfortabel in je eigen huis. Ook als je gezondheid achteruit gaat, of je levensomstandigheden veranderen. Op zoek naar meer informatie en hulp bij het levensloopbestendig maken van je woning? Neem dan eens contact op voor een adviesgesprek!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

terugstromers laptop
Levensloopbestendig Wonen
Ontdek samen met ons de groeiende populariteit van woningen die zijn ontworpen voor comfort op latere leeftijd. Wij bieden adviesgesprekken om jouw woning levensloopbestendig te maken, zodat je er op je oude dag volop van kunt genieten.
Meer Hypotheekmogelijkheden
In alle fases van jouw leven staan wij aan je zijde om de uitgebreide mogelijkheden van hypotheekuitbreiding te verkennen. Onze erkende adviseurs zijn beschikbaar voor persoonlijke gesprekken om je optimaal te adviseren.
Overwaarde Hypotheek
Wil je profiteren van de overwaarde op jouw huis? Of sta je voor een verhuizing? Ontdek de flexibiliteit van de Overwaarde Hypotheek, zowel voor als na de AOW-leeftijd. Plan vandaag nog een vrijblijvend informatiegesprek in, en wij begeleiden je graag door de mogelijkheden.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Gratis adviesgesprek

Kunnen wij jou als terugstromer op weg helpen met vrijblijvend advies? Plan dan een gratis adviesgesprek in. Daarna kan je altijd nog besluiten welke stappen je gaat zetten. Je zit nergens aan vast.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Persoonlijk
Wij bieden jou de best passende hypotheek. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes. Jij kunt straks zorgeloos wonen in jouw droomhuis mét financiële rust. Wij geven je een persoonlijk advies, hoe je situatie ook is.
Deskundig
Onze experts hebben jarenlange ervaring als hypotheekadviseurs en houden hun kennis op peil met opleidingen en trainingen. Altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen vinden wij heel normaal!
Onafhankelijk
Ons advies is 100% onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde hypotheekverstrekkers en de keuze voor een geldverstrekker wordt bepaald door jou op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Meer hypotheekmogelijkheden

Heb jij over 10 jaar of minder de AOW leeftijd bereikt? Wil je jouw overwaarde benutten of verhuizen? Dan heb je nu nóg meer mogelijkheden, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan jouw droomhuis opeens toch werkelijkheid worden. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen opgesteld die je kunnen helpen. Of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in, zodat we je kunnen doorverwijzen naar een erkend adviseur.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Terugstromers

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Met de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) heb je een extra vangnet als je door omstandigheden jouw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld over blijft na de verkoop van jouw woning kun je gebruik maken van de NHG. Heb je een hypotheek met NHG? Dan kun je een tijdelijke verlaging van jouw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen. Weet je niet waar te beginnen of wil je graag wat meer informatie?

Wij begeleiden je bij al je vragen met passend advies
Als je naar een woning verhuist welke lager in prijs is, kun je een hypotheek afsluiten mét NHG. Als je zonder NHG een hypotheek afsluit, mag je in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning en heb je nog meer mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen je overal bij helpen, samen kijken we naar de mogelijkheden en geven we passend advies.

Gratis adviesgesprek

Heb je behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen?
Wil je bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog (lang) niet nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd jouw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit er op te wachten om nog te verhuizen terwijl je last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Wij kunnen je helpen aan een goede hypotheek, met de Overwaarde Hypotheek kun je gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat jouw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

Wij begeleiden je bij het vinden van een levensloopbestendige woning
Woonaccent Emmeloord helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs. Je kunt altijd vrijblijvend bij een adviseur terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Gratis adviesgesprek

Heb je inmiddels de AOW-leeftijd bereikt en is jouw woning meer waard dan jouw hypotheek? Dan kun je met de Overwaarde Hypotheek jouw overwaarde gebruiken, zonder dat je jouw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan om jouw mogelijkheden te bespreken.

Gratis adviesgesprek

Ben je nog niet de AOW-leeftijd gepasseerd en heb je overwaarde op je huis? Dan is het mogelijk om in veel gevallen de hypotheek te verhogen. Dit kan van pas komen als je wilt bijdragen aan je (klein)kinderen, je woning wilt verbouwen/verduurzamen, of je pensioen wilt aanvullen.

Gratis adviesgesprek

Wil je levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hoe klanten ons beoordelen

10 Jordy Schouten Pilotenweg 20 a 09 feb. 2024

Verkooptraject is voor de 2e maal wederom soepel en netjes verlopen. Betrokkenheid van de makelaar is groot, dus de juiste informatie komt altijd jou kant op. Makelaar is zeker een aanbeveling!

10 Elien van Loosen 02 feb. 2024

Woonaccent Makelaardij in Emmeloord levert een professionele en betrouwbare service. We hebben ons huis in de verkoop gehad bij woonaccent. Het team heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in...

10 Simone Dekker-Weda 16 jan. 2024

De werknemers van Woonaccent staan altijd voor je klaar. Ze zijn erg klantvriendelijk en geen vraag is te gek. Als starters zijn wij fijn meegenomen in het proces van een huis kopen. Het proces van A...

10 Smit 04 jan. 2024

Zeer betrouwbare makelaars erg vriendelijk ze hebben me supergoed geholpen met een appartement zoeken in 1 dag had ik er 1 super blij mee 1000x bedankt Woonaccent Emmeloord
Service en begeleiding...

10 R. van der Wiel 24 okt. 2023

Van top tot teen in de puntjes geregeld!
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

9.0 Marcel Willemsen 28 sep. 2023

Ik ben zeer goed geadviseerd, zeker als starter is dit heel prettig. Duidelijk en snelle communicatie. Vakkundig mensen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 9.0
Klantvriendelijkheid -...

10 Edwin de Buck IJsselmeerlaan 51 13 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.

10 Edwin de Buck 12 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.
Deskundigheid - 10.0
Lokale marktkennis - 10.0
Prijs / kwaliteit - 10.0
...

10 Mevr. Ana Taufer Pallasstraat 100 07 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

10 Ana Taufer 06 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars