Woonaccent Makelaars Maak gebruik van onze acties | Woonaccent Emmeloord

Wil je jouw huis verkopen? Laat je helpen met deze acties


Onze acties

Wil jij een huis verkopen of aankopen? Wij hebben een aantal acties die dit traject voordeliger voor je maken. Kijk snel welke actie bij jou past.

Stille verkoop

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Wij snappen dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers.

Woonaccent loopt harder

In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs.

Verthuisbundel

Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel en combineer onze aan- en verkoopdienstverlening. Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

Proefverkopen

Wil je jouw huis verkopen? Let dan op, want met onze tijdelijke actie Proefverkopen kun jij onze makelaar eerst gratis uittesten voordat je definitief met ons in zee gaat. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.

Najaarsactie

Heb jij verkoopplannen? Laat dan nu nog de mooiste woningfoto's maken door onze professionele fotograaf! Want juist nu staat je tuin er nog prachtig bij en profiteer je van de mooiste lichtinval in je woning. Ook als je pas midden in de winter je huis wilt verkopen, heb jij alvast de mooiste woningfoto's klaar staan. Zo verzeker jij jezelf van de allerbeste start.

Bekijk onze klantreviews

10

Bianca Soer

04 feb. 2021

De mensen van woonaccent hebben ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis. Nog voor het te koop kwam staan, hadden we al een koper. Nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Heel...

10

OBC Winters

04 dec. 2020

Dit jaar onze woning verkocht via Woonaccent Emmeloord, na een goed en duidelijk gesprek met Martin Wiersma zeer mooie foto’s laten maken door een professionele fotograaf en laten plaatsen op Funda....

10

A K

25 nov. 2020

Goed bereikbaar kantoor, komt zijn afspraken na

8.0

Gerrit de Vries

07 nov. 2020

Ons huis is in de proefverkoop tijd verkocht. Ook de aankoop van ons nieuwe huis is door Woonaccent geregeld, Alles prima verlopen. Met dank aan Martin Wiersma en het hele team.

10

Edwin van der Molen

09 sep. 2020

Louw Korf van woonaccent heeft ons goed geholpen met het verkopen van onze woning en het kopen van onze nieuwe woning. Zeer tevreden over hun werkwijze.Woonaccent en vooral Louw, bedankt voor jullie...

10

Esmee Roelofs

24 aug. 2020

Woonaccent heeft ons heel erg goed geholpen met het verkopen van onze woning (ook erg snel) maar ook met de hypotheek. Martin en Anneloes hebben ons geholpen waar kon en ook nog meer. Hun inzet en...

10

Betsy geschiere-ruardij

28 jan. 2020

Duidelijke en eerlijke informatie. Heel plezierig.

9.0

Mevr. Christa Baarda

15 dec. 2019

Ik had mijn huis ook gekocht met behulp van woonaccent Makelaars en Emmeloord en nu ook weer weten te verkopen. Hele positieve ervaring. Kan altijd terecht voor vragen, zijn goed bereikbaar en ben dan...

8.5

Onbekend

11 dec. 2019

Prima diensten geleverd door Ronald Vissers en zijn team van Woonaccent! Ronald is sympathiek en is duidelijk goed ingevoerd in de markt. Doet zijn huiswerk, ook als het de potentiële kopers betreft!

8.0

Dhr. Ronald Franklin Haven

21 jun. 2019

Wat we hadden verwacht, hebben we ook gekregen. Afspraken werden goed nagekomen. Alles verliep goed.

Makelaar in Emmeloord

Krachtige Social Media

Je krijgt maar één kans om een goede indruk achter te laten. Daarom zetten wij onze Social Media in om een groot publiek te bereiken, hiermee vergroten wij de kans dat jouw woning onder de aandacht komt bij misschien wel de nieuwe bewoners van jouw huis

Groot in het klein zijn

Ons makelaarskantoor bestaat uit een jong en relatief klein team. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is iedereen op de hoogte van jouw situatie. Ons doel is om volledig aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij gaan voor kwaliteit, met als hoofddoel een tevreden klant.

Specialistisch topteam

Met meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij Emmeloord en omstreken op ons duimpje. Geen wij of straat is ons onbekend. Ons topteam is een perfecte mix van ervaren deskundigen en jonge professionals. Dit is dé beste combinatie om jou te begeleiden naar de volgende stap.

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars