Woonaccent Makelaars Woonaccent loopt harder | Woonaccent Emmeloord

Je huis snel én voor de hoogste opbrengst verkopen


Extra hard lopen voor het beste resultaat

In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs. Dit betekent dat je alleen meer betaalt wanneer jouw huis meer oplevert. Logisch toch?

'De prijs is wat je betaalt, de waarde is wat je krijgt'
- Warren Buffet -

Wij lopen net dat stukje harder zodat jij:

Verzekerd bent van de hoogste opbrengst;
Alleen meer betaalt bij meer resultaat;
Geen verborgen kosten tegen komt.

Hoe lopen wij harder?

Wij willen onze consumenten altijd voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen we door net even anders te denken dan de traditionele makelaar:

Met ons verkooppakket en onze marketingstrategie zorgen wij dat jouw woning extra veel aandacht krijgt en daarmee een grotere kans maakt om jouw woning boven de vraagprijs te verkopen. En als je woning boven de vraagprijs wordt verkocht, spreek je met de Woonaccent makelaar een zogenaamd prestatietarief af. Een prestatietarief is een beloning (courtage) die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat, dus het verschil tussen de aangeboden verkoopprijs en de gerealiseerde verkoopprijs. Dat betekent dat je alleen meer betaalt wanneer jouw huis ook daadwerkelijk meer oplevert. Op deze manier creëren we een win-win situatie.

WA LOOPT HARDER 751 X704

Bekijk onze klantreviews

10 Nick Procé 29 apr. 2022

Woonaccent heeft een hele goede service en je kunt met alle vragen bij ze terecht. Tijdens het bezichtigen kon Ronald ons alles vertellen wat wij wilden weten en tijdens het hypotheekadvies gesprek...

9.0 Gert leeftink 26 apr. 2022

Van harte aanbevolen door correcte benadering die veel vertrouwen biedt, communicatief sterk, klantvriendelijk en alle belangen afwegend om tot win-win voor alle partijen te komen
Verbeterpunten:...

10 Willy en Joop Wijnia 26 apr. 2022

Erg betrokken en veel kennis bij het verkopen van onze woning en afsluiten van de hypotheek. Laagdrempelig kantoor en nemen alle tijd voor vragen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 10.0...

10 Martin Veldman 19 feb. 2022

Veel keuze in vriendelijk personeel behulpzaam aanrader!!!

10 Jacco van de Wereld 14 feb. 2022

Woonaccent Emmeloord werkt netjes en snel. Martin wil ik speciaal benoemen is altijd bereikbaar en super enthousiast geweest.
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
...

8.0 Martin Veldman 31 jan. 2022

Veel keuze in vriendelijk personeel behulpzaam aanrader!!!

10 Ellen Ensing 24 jan. 2022

Dankzij Dennis, Lisanne en Dewi van Woonaccent is de aankoop van ons nieuwe huis, en de verkoop van ons 'oude' huis snel geregeld!! Nogmaals dankjewel voor de goede adviezen en snelle acties! Super!!

9.0 Van Elk 17 jan. 2022

Meerdere keren goed geholpen
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

10 Okkes 17 jan. 2022

Woonaccent heeft mijn oude woning verkocht en de aankoop van mijn andere woning geregeld. Martin als contactpersoon. Een hele geschikte man die duidelijk, eerlijk is en goed uitleg geeft. Ook zijn...

10 Egbert 13 jan. 2022

Laagdrempelig benaderbaar, actief en voor het beste resultaat in brede zin met veel kennis van de locale marktverhoudingen.
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
...

Nieuwsgierig geworden?

Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit. Vul het formulier hieronder in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om meer uitleg te geven over onze actie.

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars