Woonaccent Makelaars Heb je in deze hectische tijd nog wel een… | Woonaccent Emmeloord

Het belang van een verkoopmakelaar bij uw verkoopplannen?Heb je in deze hectische tijd nog wel een makelaar nodig?
13 jul. 2021·
Leestijd:

Trap niet in briefjes van handelaren en zogenaamde stelletjes die op zoek zijn naar hun eerste huis zonder tussenkomst van een makelaar. Wacht ook even om de woning te verkopen aan een kennis die in zijn ogen een goed bod doet. De reden dat ze de makelaar willen uitsluiten is, omdat uw woning anders voor veel meer geld verkocht zal worden. En zij dus duur moeten aankopen. Waarom zou u de makelaar uitsluiten? De kopers staan immers in de rij! U wordt een dief voor uw eigen portemonnee.

Daarom is het juist nu de tijd om ons, als makelaar, in te schakelen. Wij zijn ervaren en kunnen juist in deze tijd de juiste waarde van uw woning inschatten. Ook wij kunnen uw woning snel verkopen, maar we hebben het afgelopen jaar wel bewezen altijd de hoogste prijs te realiseren en problemen tijdens het verkoopproces weten te voorkomen.

We hebben in deze hectische verkoop periode vele klanten van ons kantoor blij gemaakt. Bekijk de positieve beoordelingen op onze site.

Neem vrijblijvend contact op met ons om uw verkoopplannen te bespreken!

Andere interessante nieuwsartikelen

Hoe zit het nu precies met de bedenktijd?

Yes! Je hebt een woning gekocht of verkocht. Alle handtekeningen zijn onder het koopcontract gezet, er is dus voldaan aan het schriftelijkheidsvereiste. Toch is de koop nog niet helemaal definitief, want dankzij de wettelijke bedenktijd van drie dagen kan een koper na het tekenen, zonder opgaaf van reden, nog van het contract af. Hoe zit dit nou precies? Lees mee, we leggen het je uit in dit blog!

27 sep. 2022 Meer lezen

Prinsjesdag 2022: wat betekent dit voor jou op het gebied van wonen?

Het is, door de coronacrisis, even geleden dat we Prinsjesdag - inclusief Glazen Koets en een horde aan mensen – op televisie konden aanschouwen. Omdat er op het moment veel te doen is over bijvoorbeeld de torenhoge energieprijzen, is iedereen erg benieuwd naar de plannen van de regering. Wij vertellen je in een notendop wat je de komende tijd kan verwachten op het gebied van wonen.

21 sep. 2022 Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top

NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 oktober a.s. 11.00 - 15.00 uur

Bekijk huizen
Woonaccent Makelaars