Woonaccent Makelaars Heb je in deze hectische tijd nog wel een… | Woonaccent Emmeloord

Het belang van een verkoopmakelaar bij uw verkoopplannen?



Heb je in deze hectische tijd nog wel een makelaar nodig?
13 jul. 2021·
Leestijd:

Trap niet in briefjes van handelaren en zogenaamde stelletjes die op zoek zijn naar hun eerste huis zonder tussenkomst van een makelaar. Wacht ook even om de woning te verkopen aan een kennis die in zijn ogen een goed bod doet. De reden dat ze de makelaar willen uitsluiten is, omdat uw woning anders voor veel meer geld verkocht zal worden. En zij dus duur moeten aankopen. Waarom zou u de makelaar uitsluiten? De kopers staan immers in de rij! U wordt een dief voor uw eigen portemonnee.

Daarom is het juist nu de tijd om ons, als makelaar, in te schakelen. Wij zijn ervaren en kunnen juist in deze tijd de juiste waarde van uw woning inschatten. Ook wij kunnen uw woning snel verkopen, maar we hebben het afgelopen jaar wel bewezen altijd de hoogste prijs te realiseren en problemen tijdens het verkoopproces weten te voorkomen.

We hebben in deze hectische verkoop periode vele klanten van ons kantoor blij gemaakt. Bekijk de positieve beoordelingen op onze site.

Neem vrijblijvend contact op met ons om uw verkoopplannen te bespreken!

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars