Woonaccent Makelaars Heb je in deze hectische tijd nog wel een… | Woonaccent Emmeloord

Het belang van een verkoopmakelaar bij uw verkoopplannen?


Heb je in deze hectische tijd nog wel een makelaar nodig?
13 jul. 2021·
Leestijd:

Trap niet in briefjes van handelaren en zogenaamde stelletjes die op zoek zijn naar hun eerste huis zonder tussenkomst van een makelaar. Wacht ook even om de woning te verkopen aan een kennis die in zijn ogen een goed bod doet. De reden dat ze de makelaar willen uitsluiten is, omdat uw woning anders voor veel meer geld verkocht zal worden. En zij dus duur moeten aankopen. Waarom zou u de makelaar uitsluiten? De kopers staan immers in de rij! U wordt een dief voor uw eigen portemonnee.

Daarom is het juist nu de tijd om ons, als makelaar, in te schakelen. Wij zijn ervaren en kunnen juist in deze tijd de juiste waarde van uw woning inschatten. Ook wij kunnen uw woning snel verkopen, maar we hebben het afgelopen jaar wel bewezen altijd de hoogste prijs te realiseren en problemen tijdens het verkoopproces weten te voorkomen.

We hebben in deze hectische verkoop periode vele klanten van ons kantoor blij gemaakt. Bekijk de positieve beoordelingen op onze site.

Neem vrijblijvend contact op met ons om uw verkoopplannen te bespreken!

Andere interessante nieuwsartikelen

Wat verandert er voor jouw thuis in 2022?

In 2022 verandert er het één en ander wat betreft je vaste lasten rondom je huis. Zo stijgt de WOZ-waarde, is er een hogere leengrens bij een NHG hypotheek en nog veel meer. Wil je weten wat precies? We praten je bij in deze blog.

25 jan. 2022 Meer lezen

Courtage O.B.V. percentage verkoopprijs versus vast tarief

Aan het inschakelen van een makelaar zitten altijd kosten verbonden. Het is verstandig je hierover te laten informeren, want het gaat niet over een klein bedrag. Als je kiest voor een makelaar, dan staan daar makelaarskosten tegenover, ook wel courtage genoemd. Vaak wordt de courtage bepaald op basis van een percentage van de koopsom, maar een vast bedrag afspreken mag ook. Makelaars werken met een vast tarief of courtage op basis van een percentage. Wat zijn de grootste verschillen en wat is voordeliger?

05 jan. 2022 Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars