Woonaccent Makelaars Heb je in deze hectische tijd nog wel een… | Woonaccent Emmeloord

Het belang van een verkoopmakelaar bij uw verkoopplannen?



Heb je in deze hectische tijd nog wel een makelaar nodig?
13 jul. 2021·
Leestijd:

Trap niet in briefjes van handelaren en zogenaamde stelletjes die op zoek zijn naar hun eerste huis zonder tussenkomst van een makelaar. Wacht ook even om de woning te verkopen aan een kennis die in zijn ogen een goed bod doet. De reden dat ze de makelaar willen uitsluiten is, omdat uw woning anders voor veel meer geld verkocht zal worden. En zij dus duur moeten aankopen. Waarom zou u de makelaar uitsluiten? De kopers staan immers in de rij! U wordt een dief voor uw eigen portemonnee.

Daarom is het juist nu de tijd om ons, als makelaar, in te schakelen. Wij zijn ervaren en kunnen juist in deze tijd de juiste waarde van uw woning inschatten. Ook wij kunnen uw woning snel verkopen, maar we hebben het afgelopen jaar wel bewezen altijd de hoogste prijs te realiseren en problemen tijdens het verkoopproces weten te voorkomen.

We hebben in deze hectische verkoop periode vele klanten van ons kantoor blij gemaakt. Bekijk de positieve beoordelingen op onze site.

Neem vrijblijvend contact op met ons om uw verkoopplannen te bespreken!

Andere interessante nieuwsartikelen

Bedrag in depot bij notaris

Een bedrag in depot bij de notaris is een bedrag dat gestort wordt op de kwaliteitsrekening van de notaris. Een kwaliteitsrekening is een aparte rekening van een notaris waar geld van cliënten op staat. Maar hoe werkt zo’n bedrag in depot houden bij de notaris? En wanneer kan je hiervoor kiezen? Het wordt in deze blog allemaal uitgelegd.

20 mrt. 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

20 mrt. 2024 Meer lezen

Deze verkooptrucs werken beter dan een warme appeltaart

De geur van gebakken appeltaart die nét uit de oven komt, de verse bloemen bij de entree.. Wie kent ze niet? De welbekende trucs om de koper meteen een gevoel van thuiskomen te geven. Door gebruik te maken van dit soort trucs maakt de potentiële koper zich een voorstelling hoe het zou zijn om daadwerkelijk in het huis te wonen. Ben jij op zoek naar wat betere verkooptrucs? We vertellen je graag meer over het verkoopklaar maken van je woning.

20 mrt. 2024 Meer lezen

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars